Home
Vacatures
WWW.MASTER-MEDIUM.NL
is een spirituele hulp- en advieslijn. De mediums, paragnosten, helderzienden en kaartleggers zijn uitgebreid getest op hun kennis en ervaring.
Dit is je garantie voor een waardevol en zuiver consult. Wij vinden het belangrijk dat je het consult als positief ervaart, daarom stellen wij uw mening erg op prijs !

Voor een goed en waardevol paranormaal consult is het prettig dat u zich openstelt tijdens het gesprek zodat de consulent zich beter op je kan afstemmen en je zoveel mogelijk uit het paranormale consult kunt halen.

Wij zijn een groep die bestaat uit spiritueel ingestelde mensen met allerlei eigen discipline(s), let daarop bij de keuze voor een bepaalde consulent.

Onze consulenten bieden u advies en diensten tegen een vast bedrag per minuut. Wanneer onze consulenten u privé diensten aanbieden tegen extra betaling, willen wij graag dat dit wordt gemeld.

Voor het Heden, Verleden en Toekomst kunt je bij ons terecht. Wij kunnen je levenspad bekijken en je vertellen de dingen die je daar op gaat tegen komen. Maar je moet zelf je eigen pad ervaren.
Door te klikken op de foto van de desbetreffende medewerk(st)er kunt je meer te weten komen over de consulent(e) met zijn of haar gaven c.q. vakgebied.

Schroom niet om uw ervaringen met ons te delen , ook indien een consult niet naar wens is verlopen , dan horen wij dat graag. Je kunt ons bereiken : door het onderstaande formulier in te vullen.
Voor het Heden, Verleden en Toekomst kunt je bij ons terecht. Alleen kunnen wij je levenspad bekijken en je vertellen welke dingen daar op tegen komt. Maar je moet het zelf waarmaken in je leven.

Onze mensen op de telefoon lijn willen samen met je tot allerlei oplossingen komen voor al je vragen. Sommigen kunnen je op afstand bijstaan en ondersteunen en anderen door magnetiseren en healing of het behandelen van een foto. U kunt ons altijd bellen voor wat voor hulp ook. Wij wensen u ....
Veel liefde en levensgenot.
Je kunt ons bereiken door de onderstaande
velden in te vullen
Naam :
     
E-mail adres :
     
Telefoon :      
Omschrijving :
vul de code in
Versturen :