SBS6_master_medium
SBS6_master_medium
SBS6_master_medium
SBS6_master_medium
HOME
VACATURES
FOTO READING
IN LOGGEN
Master medium

Zigeuner kaarten beantwoorden uw vragen over de toekomst

Bel onze mediums op 0909 0400499 (€ 0,80 / min.) of 0907 37376 ( € 1,50 / min. )
Alexios
BOX 07
MeesterParagnost Medium Gecertificieerde kaartlegging voor 2017 heldervoelend helderziend helderwetend gids contact droomuitleg leg de lenormandkaarten en gebruik pendel erbij voor vragen.
Hugo
BOX 10
Medium Paragnost Heldervoelend Helderwetend Pijn/blokkades wegnemen Intuïtief kaartlegster relatievoorspeller op topniveau
Marina
BOX 14
Medium van jongs af aan helderziend, voelend en -wetend en werk met oa Lenormand, Engelen kaarten en Godinnen kaarten. Ik werk vanuit liefde om u een zo zuiver mogelijk antwoord te geven
Elisabeth
BOX 23
Heldervoelend, Hoogsensitief Medium Healing op afstand. Ik geef U /RUST/KRACHT, Relatieproblemen? Verwijdering Negatieviteit AARDSENGELEN ENERGIE Klik op de foto!
Catharina
BOX 34
Medium ik pendel en leg kaarten. Krijg hierbij hulp van mijn gidsen. Maak gebruik van o.a. Lenormandkaarten Een van mijn specialisaties zijn (ziels) relaties.
Sharida
BOX 30
Medium Paragnoste, Helderziend, Helderhorend, Heldervoelend, voor liefde, relatie, financieen leg ik de kaarten. Droom verklaringen. Ik vertel U over het verleden heden en toekomst.
Marvel
BOX 15
Medium paragnost sterke intuitie helderwetend heldervoelend spiritueel aangelegt legt diverse soorten kaarten voor alle vragen bent u welkom geen vraag te vreemd eerlijk en duidelijk antwoo
Sibel
BOX 21
Heldervoelend erkend medium doe dit werk al 45 jaar ik leg de Lenormand en Zigeunerkaarten ik sta altijd voor u klaar voor alle levensvragen. Problemen? ik bied u een luisterend oor

 

 

Zigeuner kaarten
De geschiedenis van de Zigeunerkaarten
is wat wazig, maar men gaat ervan uit dat

het rond de 16e eeuw ontstaan is.

Toen zijn de eerste kaarten gedrukt,

die voorzien waren van een simpele
tekening en een spreuk erop. Pas in de
20e eeuw zijn de kaarten ontworpen

zoals we ze nu kennen.


Legmethodes

Er zijn meerdere legmethodes die gebruikt
worden bij de Zigeunerkaarten.
De methodes verschillen van andere tarot
methodes, maar er kunnen ook de bekende
methodes gebruikt worden. Naast het
trekken van de dagkaart (een of twee kaarten)
en het verleden, heden en toekomst legging

(met 3 kaarten), worden bij deze kaarten de

volgende metho des veel gebruikt:


De rijtjes methode

Hierbij worden alle 36 kaarten gebruikt.
De rijen bestaan uit 4 kaarten van boven

naar beneden en 9 kaarten van links naar

rechts. De vierde kaart van rechts op de

tweede rij is de persoonskaart.

De directe kaarten die eromheen liggen

hebben betrekking op de persoon.

De overige kaarten hebben betrekking tot gebeurtenissen

in het verleden, heden en toekomst. Het directe verleden ligt in de kaart recht boven de persoonskaart, de kaart links hiervan, de kaart rechts hiervan en de kaart boven de persoonskaart op de eerste rij (dus de kaart boven de kaart op rij twee). De eerste en tweede rij staan beiden voor het verleden. De derde rij staat in het heden en zowel de kaarten links als rechts hebben betrekking op de persoon en wat de persoon op dat moment bezig houdt. De toekomst beslaat de onderste rij en bij deze is ook de kaart recht onder de persoonskaart, de kaart links en de kaart rechts het belangrijkst. De overige kaarten geven situaties weer die mogelijk eraan komen.

 

Het rad van fortuin
Bij deze methode wordt er vanuit een probleem gewerkt. De vraagsteller geeft aan de kaartlegger een probleem voor en deze zoekt de best bijpassende kaart uit de stapel. Deze kaart wordt in het midden van de tafel gelegd. De vraagsteller schudt hierna de kaarten en geeft ze aan de kaartlegger. Deze maakt er een waaiervorm van (dit kan in de hand of op de tafel) en de vraagsteller trekt hier zeven kaarten uit. Deze kaarten worden links van de probleemkaart in een halve cirkel neergelegd, van onder naar boven. Deze halve cirkel stelt het verleden voor. Vervolgens worden de kaarten nogmaals geschud (weer door vraagsteller) en eveneens in een waaier uitgelegd. De vraagsteller trekt weer willekeurig zeven kaarten en deze worden aan de rechterkant van de probleemkaart neergelegd, dit keer van boven naar beneden. Deze halve cirkel stelt de toekomst voor.
De kaarten aan de linkerkant kunnen weergeven hoe het probleem onstaan is die in het midden ligt en de kaarten aan de rechterkant hoe het probleem opgelost zou kunnen worden.
Het lijkt heel ingewikkelt zoals het beschreven staat, maar eigenlijk is het een vrij makkelijke methode om de kaart te lezen voor iemand (immers het probleem weet je al).

 

Exacte vraagstelling met drie kaarten
Deze methode leent zich goed voor een snel antwoordt. De vraagsteller stelt een duidelijke open vraag. De kaartlegger pakt de kaart die het meest van doen heeft met de vraag en legt dez voor zich neer. De vraagsteller wordt hierna gevraagd om de overige kaarten goed te schudden en te verdelen in drie zo goed als gelijke stapels. De kaartlegger draait de stapels in zijn geheel om en leest de uitkomst hiervan. Hierbij geldt dat de linkerkant het verleden voorstelt, het midden het heden en de rechterkant de toekomst.